SÆLG DIT UR, KØB TILBAGE NÅR DU VIL

Sælg dit ur, og køb det tilbage senere – sådan en aftale kan du lave med en pantelåner. Det fungerer som et pantelån, eller et lån mod sikkerhed.

Sælg dit ur og køb det tilbage senere.

Sådan en aftale kaldes salgs med tilbagekøbsret. Sådan en aftale kan du lave med en pantelåner. F.eks. tager PANTSAT.DK imod alle ure over en værdi på 2.000 kr.

Aftalen laver du ved at ansøge online eller direkte i butikken. Herefter får du en vurdering og tilbud om udbetaling. Hvis du vælger at tage imod tilbuddet, indlevere du uret, og får udbetalingen. Du behøver først købe den tilbage når du er klar. Som regel vil en pantelån aftale løbe i et par måneder, men man kan oftest lave aftale om længere tid også.

Ansøg

Online eller i en pantelåner butik

Tilbud og udbetaling

Der laves en vurdering og tilbud til dig

Køb tilbage senere

Når du er klar, så køber du uret tilbage

Salg med tilbagekøbsret er løsningen når du ikke ønsker at sælge uret endeligt. Du sælger det kun midlertidigt.

 

Ansøg om at sælge dit ur nu

Hvis du står og mangler penge, kan det virke som en åbenlys ide at sælge dit ur. Problemet er, at hvis du sælger uret online, f.eks. på DBA eller chrono24 så kan der gå lang tid før du får det solgt, hvilket ikke er en stor hjælp hvis du skal bruge pengene i dag.

I stedet, så kan du sælge uret med det samme hos en pantelåner. Du får penge med det samme. Dog udbetaler en pantelåner ikke hele værdien af dit ur. Et eksempel fra PANTSAT.DK er

I dag
Få udbetalt ca.
60%
af urets værdi
Om 3 måneder
Køb tilbage for ca.
73%
af urets værdi

Du sælger altså uret og får noget af urets værdi udbetalt med det samme. Når du så køber uret tilbage, betaler du en lidt højere pris.

 

Verificering af ur ved salg

Hvis du sælger et dyrt ur, skal det tit verificeres. Det skyldes at der efterhånden findes mange fake ure i markedet, og derfor er det vigtigt for pantelåneren af få verificeret at der er tale om et ægte ur. Dette kan dog i de fleste tilfælde klares indenfor nogle få timer, og sjældent mere end 1 dag.

F.eks. samarbejder PANTSAT.DK med mange ur forhandlere som de bruger til at verificere deres ure. Derfor får de også en hurtigere behandlingstid end hvis du skulle have et ur verificeret som privatperson.

 

Få tilbud om at købe dit ur

Du behøver ikke gå ned i butikken, du kan ansøge direkte online.

Du skal oplyse:
Urets mærke og navn
Model nummer
Reference nummer
Billeder af uret
Du får et tilbud på:
Udbetaling
Seneste tilbagekøbsdato
Tilbagekøbspris

Udbetaling: hvor meget pantelåneren kan tilbyde at udbetale til dig i uret.

Seneste tilbagekøbs dato: hvornår du senest skal købe uret tilbage. Du kan dog oftest forlænge aftalen hvis det bliver nødvendigt.

Tilbagekøbspris: Den pris du skal betale for at købe uret tilbage. Denne pris er ved seneste tilbagekøbsdato. Hvis du køber uret tilbage før, så reduceres prisen hos de bedste pantelånere.

 

Kasse og kvittering øger værdi ved salg af dit ur

Når du sælger dit ur, så øger det værdien af uret hvis du har kasse og kvittering med. Det er samtidig også vigtigt hvis der er lavet service på uret.

 

Hvilke ure kan du sælge til pantelånere?

Det er lidt forskelligt fra pantelåner til pantelåner. PANTSAT.DK er dem som tager imod det bredeste udvalg af ure.

PANTSAT.DK

Alle ure med værdi over 2.000 kr.

Du kan få udbetalt op til 60% af urets værdi, men også mindre hvis du ikke har brug for så meget. Fordelen ved at få udbetalt mindre er også at din aftale kan løbe i længere tid, samt at det er billigere for dig.

Fordele ved at sælge ur gennem pantelånere

Den aftale du får, er meget nem, ligetil og fair.

Nem og ligetil aftale

Du betaler kun for perioden du bruger. Køber du tilbage før tid er det billigere for dig.

Hurtig udbetaling

Pantelåneren får sikkerhed i dit ur, så det går hurtigt med at udbetale pengene. Herudover bruger de straks overførsel, så du skal ikke vente dage på at pengene står på din konto.

Ingen gældsstiftelse

Hvis du ikke køber uret tilbage, så har du ikke nogen gæld. Pantelåneren vil forsøge at sælge uret.

Fleksibel løbetid

I langt de fleste tilfælde, kan du forlænge aftalen løbende. Måske du først laver en aftale om 3 måneder, så kan du senere forlænge til 4, 5 eller flere måneder.

Sæt uret til salg online mens det er pantsat

Pantsætning giver dig ikke den fulde værdi af uret udbetalt. Du kan derfor vælge at have uret til salg online mens du har det pantsat. Pantsætningen giver dig penge i dag. Når du får det solgt, kan du købe uret tilbage og sælge det videre til den fulde pris.

 

Eksempler på salg og tilbagekøb gennem pantelåner

Rolex GMT Master

 

Vurdering = 65.000 kr.

Udbetaling = 39.000 kr. (60%)

Tilbagekøb 2 måneder senere = 45.000 kr.

Tissot PRS 516

 

Vurdering = 5.000 kr.

Udbetaling = 2.500 kr. (60%)

Tilbagekøb 2 måneder senere = 3.050 kr.

Sælg dit ur, og køb det tilbage senere – brug det som alternativ til lån

Brug salg til en pantelåner som alternativ til lån. Du sælger i dag, og køber tilbage når du er klar. Det fungerer i praksis ligesom et lån – altså i den forstand at du får penge i dag og tilbagebetaler om noget tid.